Condemnen un restaurant d'Almeria a retornar els set euros que va cobrar pel pa

El preu no apareixia en la carta i els comensals no van demanar ni tampoc consumir pa

Cistella de pa d'un restaurant (Shutterstock)
Cistella de pa d'un restaurant (Shutterstock) / Oleksii Halutva

El jutjat de primera instància número 11 de Valladolid ha condemnat un restaurant d'Almeria per cobrar el pa a un client sense que el preu apareguera en la carta.

En la sentència, estableix que l'establiment, El Homenaje Bar & Grill, ha de retornar al demandant els set euros que li va cobrar més els interessos legals des de la data en què va interposar la demanda.

Un dels afectats és advocat de l'equip jurídic de FACUA Castella i Lleó, Pablo Gerbolés. Amb sis amics, va acudir a menjar l'agost del 2021 a aquest restaurant de la capital d'Almeria.

En demanar el compte, els comensals s'adonaren que apareixien set euros (un euro per comensal) en concepte de pa, un producte que ells no havien demanat i que tampoc van consumir.

A més, en la carta en línia que van consultar a través d'un codi QR no apareixia per cap lloc que es cobrara un euro per ració de pa a cada client. És més, hui dia encara no està reflectit en la carta d'aquest establiment d'Almeria que s'haja de pagar pel pa.

Pablo i la resta de comensals van pagar pel menjar 236,20 euros, inclosos aquests 7 euros. Quan tornaren a Valladolid, van iniciar els tràmits de reclamació contra el restaurant a través de FACUA Castella i Lleó.

També et pot interessar

stats