Un restaurant de Burgos guanya el concurs de cuina creativa de gamba roja

El certamen internacional, celebrat a Dénia, premia la combinació d'aquest producte amb llima.

VÍDEO | Un restaurant de Burgos guanya el concurs de cuina creativa de gamba roja

Fins a Miranda de Ebro, a Burgos, se n'ha anat el primer premi del VIII Concurs Internacional de Cuina Creativa de Gamba Roja, que s'ha celebrat aquest dimarts a Dénia, a la Marina Alta.

Les cuineres i els cuiners han combinat aquest producte estrella amb multitud d'aliments, però el primer premi ha sigut la creació amb llima del restaurant Alejandro de Miranda de Ebro. El segon, se l'ha emportat el restaurant Cyrus Dad de Port de Sagunt, i el tercer, el Samaruc de Dénia, aquest últim amb escabetx de taronja. La importància de la gamba, el sabor i la creativitat és el que ha valorat el jurat, un equip de professionals que suma 14 estreles Michelin i 14 sols Repsol.

També et pot interessar