Un resident britànic a Benidorm fa viral els seus vídeos en les xarxes socials on parla de la ciutat i la pandèmia

L'anglés, que treballa en un pub, emet en directe a través d'una xarxa social i conta el dia a dia de la pandèmia

Influencer britànic a Benidorm

Un resident britànic de Benidorm, a la comarca de la Marina Baixa, s'ha fet viral gràcies als vídeos que emet en directe a través de Facebook i on conta el dia a dia de la pandèmia des de la capital turística de la Costa Blanca. Eixos consells han servit a molts visitants per a agafar un avió quan la situació ho ha permés.

Ashley Price, amb el relat de com afecta la pandèmia a Benidorm, ha conreat més de 100.000 visualitzacions. En els nombrosos comentaris de la xarxa social, s'endevina la nostàlgia del Regne Unit cap a Benidorm. Molts turistes han reconegut que s'han animat a viatjar cap a Benidorm, gràcies als seus vídeos.

Ashley ha explicat a À Punt que els britànics no reben massa informació dels temes que els interessen, com ara el toc de queda, quin tipus de tests necessiten o si han de portar o no mascareta.

Només arribar, molts turistes xafen el pub on treballa per a agrair-li la informació. Encara que el tema estrella són les restriccions, l'oratge també ocupa molt del seu temps als vídeos.

Fins i tot, el britànic s'ha colat en l'escaleta de més d'una cadena britànica.

També et pot interessar

stats