Un regidor de Compromís a Burjassot denuncia una agressió homòfoba

Àngel Vázquez ha denunciat en el seu compte de Twitter que l'atacaren dues persones.

Un regidor de Compromís a Burjassot denuncia una agressió homòfoba
Un regidor de Compromís a Burjassot denuncia una agressió homòfoba

El regidor de Compromís a Burjassot, Àngel Vázquez, ha denunciat davant de la Policia Nacional aquest divendres que ha patit una agressió homòfoba. Segons ha publicat a primera hora del matí en el seu compte de Twitter, els fets van tindre lloc quan tornava a casa després de sopar amb uns companys i va ser apallissat per dues persones al crit de "marica, fastigós de merda". L'atac li ha provocat un vessament ocular i una inflamació del llavi, entre altres ferides lleus.

La portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Burjassot, Lluna Àrias, ha declarat a Les notícies del matí que des de Compromís ja han posat en marxa els tràmits per a emprendre "totes les accions legals" que puguen, i tractaran de buscar tots els suports possibles en la societat valenciana.

L'agredit mateix ha confirmat, en un comunicat que ha fet públic de vesprada a través de Facebook, que ja ha interposat la denúncia davant de la Policia Nacional. Diu que està "bé" i s'ha sotmés a una revisió completa a l'hospital en què no li han detectat més lesions, a banda de les diverses contusions i la inflamació del llavi.

A més, ha agraït el suport que ha rebut després de l'agressió i crida a reflexionar sobre "quina societat estem creant per als nostres fills i filles". "Està clar que no anem pel bon camí", afegeix. "Soc home, CIS, hetero, i he rebut una pallissa per no semblar-ho a ulls de dues persones. Estem arribant a un punt que no sols no pots ser LGTBI sinó que, a més, no pots semblar-ho" lamenta.

Tant l'Ajuntament de Burjassot com el Consell han condemnat els fets.

També et pot interessar

stats