Un reclús de la presó d'Albocàsser agredeix un funcionari

Segons el sindicat Acaip, el pres ha colpejat el treballador al cap i ha intentat clavar-li un pal.

Segons el sindicat, aquesta agressió a un funcionari de la presó d’Albocàsser no és la primera en aquestes instal·lacions
Segons el sindicat, aquesta agressió a un funcionari de la presó d’Albocàsser no és la primera en aquestes instal·lacions

El sindicat Acaip ha denunciat una altra agressió d'un reclús a un funcionari a la presó d'Albocàsser, al Baix Maestrat. Els fets han ocorregut quan el pres ha colpejat amb una granera el funcionari al cap fins al punt de partir el pal. Després ha intentat clavar-li una de les puntes esguellades de la granera. Segons Acaip, el reclús, a més, s'ha atrinxerat al seu mòdul amb un altre reclús, i ha animat la resta d'interns a rebel·lar-se contra els treballadors.

Acaip ha alertat que aquest mòdul és un dels més conflictius de la presó d'Albocàsser. "Hi ha 56 interns i només dos funcionaris, una xifra molt escassa si tenim en compte el grau de perillositat d'aquestes instal·lacions". A més, ha advertit que "per la falta de personal sanitari els reclusos prenen la medicació sense control, la qual cosa provoca atacs d’agressivitat".

Segons el sindicat, més de quinze funcionaris han hagut de acudir a aquest mòdul. Entre tots han aconseguit controlar la situació i aïllar els dos interns. El treballador agredit ha sigut traslladat a un centre hospitalari amb lesions de diversa consideració.

També et pot interessar

stats