Un quart premi rega l'Horta i el Camp de Morvedre amb 15,2 milions

El número 38341 ha tocat a Faura, Almàssera i Meliana; Manises també n'ha venut un dècim.

El propietari d'un dels dècims afortunats que s'han venut a Meliana mostra el bitllet en el telèfon mòbil
El propietari d'un dels dècims afortunats que s'han venut a Meliana mostra el bitllet en el telèfon mòbil / À Punt

La sort està de part de la Comunitat Valenciana en el sorteig de loteria de Nadal. Quaranta minuts després de cantar la grossa ha eixit el número 38341, segon quart premi, que ha regat municipis de les comarques de l'Horta i Camp de Morvedre amb 15,2 milions d'euros. S'han venut més de 70 sèries d'aquest bitllet, que ha eixit en la setena taula, a Almàssera, Faura i Meliana, mentre que a Manises se n'ha comercialitzat un dècim. Cada sèrie completa està dotada amb 200.000 euros, 20.000 el dècim.

L'administració més afortunada és el número 1 de Faura (Camp de Morvedre), situada a la plaça Major, que n'ha venut 31 sèries, és a dir, 310 dècims, que s'han repartit a través de paperetes del comerç local de la Vall de Segó, “Valls Comerç”. En total, el premi arriba a 6,2 milions d'euros. Altres 29 sèries (290 dècims) s'han comercialitzat a l'administració número 1 de Meliana (Horta Nord), al carrer del Lledoner, cosa que suposa un premi total de 5,8 milions d'euros. D'altra banda, l'administració número 1 d'Almàssera, al carrer de València, ha venut 15 sèries del número afortunat i ha repartit 3 milions d'euros més. A Manises, finalment, ha caigut també un xicotet pessic d'aquest quart premi, ja que l'administració número 3, la del carrer del Mestre Guillem, ha venut un dècim, al qual li corresponen 20.000 euros.

El 75981 deixa 60.000 euros a Ontinyent, Cullera i Manises

Prop del migdia eixia el primer quart premi de la jornada, el 75981, que ha repartit 60.000 euros gràcies a tres dècims que s'han venut en establiments d'Ontinyent (Vall d'Albaida), Cullera (Ribera Baixa) i Manises (Horta Sud). En concret, l'administració de Cullera, situada al caminàs dels Hòmens, ha venut un dècim, al qual corresponen 20.000 euros. A Manises, un dècim del quart premi s'ha venut a l'administració núm. 3 del carrer del Mestre Guillem. El tercer dècim afortunat, amb 20.000 euros de premi, es va vendre a l'administració de l'avinguda de la Diputació d'Ontinyent.

El número 75981 s'ha venut també en altres localitats espanyoles com ara San Pedro de Pinatar (Múrcia), Cambados (Pontevedra), Granada, Villaviciosa (Astúries), Toledo, Plasència (Càceres), Fuenlabrada (Madrid), Madrid i Segòvia.

També et pot interessar

stats