Un quart CDR empresonat per terrorisme queda en llibertat sota fiança de 5.000 euros

L’Audiència Nacional atén la petició de l’advocat defensor, que demanava adoptar la mateixa decisió que amb els tres detinguts alliberats divendres.

Imatges de les detencions
Imatges de les detencions / Efe

Un altre membre dels Comitès de Defensa de la República (CDR), que van empresonar per terrorisme el setembre, quedarà en llibertat sota una fiança de 5.000 euros. Així ho ha determinat aquest dijous el jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz. Amb aquest, són quatre els detinguts per la mateixa causa que quedaran en llibertat provisional en una setmana.

Precisament va ser la posada en llibertat dels últims tres CDR -que van quedar en llibertat divendres passat amb una fiança de 5.000 euros-, el que va motivar que l’advocat defensor d’un altre CDR presentara un escrit al jutjat per a sol·licitar també una modificació del seu client.

Davant aquesta petició, la Fiscalia de l’Audiència Nacional es va pronunciar de manera similar que en els tres casos anteriors: d’acord a mantenir la presó provisional, si bé no es va oposar a la imposició d'una fiança. Atés aquest informe, el jutge Pedraz, de guàrdia aquesta setmana, ha decidit fer cas al ministeri públic.

També et pot interessar

stats