Un professor de Novelda guanya un guardó d’Innovació Educativa d'àmbit estatal

L’esdeveniment sobre tecnologia aplicada a la docència Simó Educación ha reconegut l’activitat elaborada per Miguel Ángel Azorín, un mestre del Col·legi Pare Dehon de Novelda

Uns xiquets aprenen els continguts didàctis mentre juguen amb l'aplicació dissenyada pel professor.
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
17 d'octubre 2022 - 21:41 Actualitzat: 21 d'octubre 2022 - 17:29

Una viròloga i un doctor fugen d'un país asiàtic amb la vacuna d'un virus convertit en pandèmia mundial perquè un grup de terroristes volen obtindre la vacuna i un grup de superherois els ha de trobar buscant per tot el món. Aquesta és la premissa de Maskvengers, Survivors 2030, un projecte interdisciplinar que ha creat Miguel Ángel Azorín López, mestre del Col·legi Padre Dehon de Novelda (Vinalopó Mitjà), que ha quedat escollit com a Millor Experiència de Ludificació dels X Premis a la Millor Experiència Docent Innovadora, atorgats pel saló Simó Educación, que cada any acull la fira de Madrid (Ifema).

El projecte és una ludificació interdisciplinària en les àrees de matemàtiques i llengua, que busca la motivació de l’alumnat, a més de convertir-los en superherois i superheroïnes que han de viatjar a diferents països per obtindre les pistes i instruccions necessàries per trobar la vacuna desapareguda. 

Amb aquest guardó, el gran esdeveniment anual en matèria de tecnologia i innovació educativa organitzat per Ifema i la publicació especialitzada Educación 3.0 reconeix el treball de Miguel Ángel en el camp de la ludificació, una de les 13 categories que integren aquests premis.

El projecte d’aquest mestre de Novelda ha estat seleccionat pel jurat entre més de 200 experiències docents de tota Espanya com el millor de la seua categoria. L’entrega dels trofeus i diplomes tindrà lloc durant la celebració d'una gala especial en el marc de Simó Educación 2022, on hi haurà la presència dels protagonistes d'aquestes experiències i els responsables dels seus centres educatius, entre altres.

Amb el lema "Solucions tecnològiques innovadores per a transformar el món", Simó Educación és un esdeveniment de referència tecnològica per als professionals de l'activitat docent, que tindrà lloc del 22 al 24 de novembre a Madrid. En l'última edició van participar 229 marques de 22 països i va rebre la visita de 10.045 professionals.

També et pot interessar

stats