Un policia local de Sueca fora de servei salva una menor de morir asfixiada

L'agent ha aplicat una maniobra a la xiqueta amb la qual ha aconseguit alliberar les vies respiratòries del bocí de menjar amb què s'havia ennuegat

Imatge d'arxiu del Passeig de les Palmeres a Sueca
Imatge d'arxiu de les Palmeres, a Sueca / Google Maps

Un agent de la Policia Local de Sueca que estava fora de servei ha aconseguit salvar la vida d'una menor, amb aparents símptomes d'asfíxia, que s'havia ennuegat amb un bocí de menjar. L'agent ha aplicat una maniobra a la xiqueta amb la qual li ha pogut alliberar les vies respiratòries.

La xiqueta estava amb son pare a la terrassa d'un bar del passeig marítim de les Palmeres aquest diumenge quan va començar a mostrar signes d'haver-se ennuegat amb un bocí de menjar, segons han informat aquest dimarts des de l'Ajuntament. En aquell moment, el policia local es va acostar a la menor per a realitzar-li la maniobra de Heimlich, un procediment de primers auxilis amb compressions abdominals per a desobstruir el conducte respiratori.

La menor, el pare, i un metge que també estava a la terrassa del local, i que s'hi va acostar per a ajudar, han agraït la intervenció del policia.

"Una vegada més, la nostra Policia Local demostra el seu compromís al 100% amb el benestar de la ciutadania, sense importar les circumstàncies del moment", ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez. L'edil ha mostrat tot el seu reconeixement cap a l'agent que "amb la seua brillant actuació ha aconseguit salvar la vida d'aquesta xiqueta".

També et pot interessar

stats