Un policia fora de servei salva un home de morir ofegat al Saler

La barca en què pescava amb un amic va bolcar per un colp de mar i el policia els ajudà a eixir

Policia rescata pescador

El que pareixia un dia de pesca tranquil es va convertir en un malson per a aquests dos pescadors quan un colp de mar va bolcar la barca en què navegaven i els va llançar a l’aigua. 

Alberto, un policia nacional de la Brigada d'Estrangeria de València que estava fora de servei, va veure l’accident des de la platja del Saler, a 250 metres, i no s’ho va pensar dues vegades abans d’anar a rescatar-los. 

Quan va arribar al primer home, li va dir que ell podia arribar nadant a la costa, però que el preocupava el seu company, perquè feia un parell de minuts que l’havia perdut de vista i no sabia on estava.

Entre els dos el localitzaren i li demanaren que fera força per ajudar-los a traure’l de l’aigua, però l’home estava visiblement cansat i tenia rampes a les cames.

Finalment els tres pogueren arribar a la vora de la platja i el deixaren descansar. Quan es va recuperar, els va informar que s’havia arribat a acomiadar de la seua família dins de l’aigua perquè creia que no anava a poder eixir. 

La barca la va arrossegar el fort corrent de la mar embravida i a l'endemà la trobaren en una altra platja, destrossada. Els pescadors han agraït a Alberto continuar vius després de jugar-se-la amb la mala mar.

També et pot interessar

stats