Rescatats els cinc tripulats d'un pesquer incendiat enfront del port de Castelló de la Plana

Una llanxa de salvament de l'Autoritat Portuària de Castelló ha efectuat el rescat i els ha portat a port sans i estalvis

Pesquer incendiat a Castelló de la Plana
27 de febrer 2024 - 17:57

Un vaixell de la Confraria de Pescadors de Castelló s’ha incendiat aquest dimarts a quatre milles nàutiques del port de la ciutat. L'Autoritat Portuària ha rescatat els cinc tripulants, que s'han pogut salvar del foc. Les flames han engolit voraçment el vaixell Nova Tia Cinta al voltant de les 14:00 hores d’aquest dimarts, moment en què es disposava a entrar al port de Castelló de la Plana. 

Els cinc tripulats d'aquesta embarcació destinada a la pesca d’arrossegament van tindre temps de llançar el SOS i d’escapar en el bot salvavides. Al voltant de les 14:30, els han rescatat amb una llanxa de salvament de l'Autoritat Portuària de Castelló. 

Poc després de les 15:00 hores, han desembarcat els nàufrags al port, on una ambulància els esperava. Alguns dels mariners han necessitat assistència mèdica a causa de la inhalació de fum. Minuts després, el Nova Tia Cinta s'ha enfonsat. De moment, segons l’Autoritat Portuària, es desconeix l’origen el foc. 

També et pot interessar

stats