Un pesquer rescata un cadàver prop del cap de la Nau de Xàbia

Aquest és el seté cos sense vida que apareix a les costes de la Marina Alta des de març

Un vaixell pesquer (arxiu)
Un vaixell pesquer (arxiu) / Shutterstock

Un pesquer ha trobat aquest dimarts un cadàver prop del cap de la Nau a Xàbia (Marina Alta), a deu milles nàutiques de la costa. Es tracta del seté cos localitzat per pesquers en els últims mesos en aigües de la Marina Alta, després que s'hagen trobat sis cossos a la zona de Dénia. El cadàver, en un estat “molt deteriorat” l'ha localitzat abans de les 09:30 hores un pesquer que l'ha traslladat al port de Xàbia. L’autòpsia podrà determinar les causes de la mort i l’origen de la persona morta.

El passat 24 de març es trobaren els cossos sense vida de dos homes, un de vint anys i un altre entre 35 i 40, mentre que el 12 d’abril es trobaren dues persones més a dues milles de la costa. El passat 30 de maig les restes d’una altra en un estat més avançat de descomposició i el 2 de juny es va trobar un altre cadàver a set milles de la costa de Dénia.

Quan va aparéixer el cinqué cos, els agents de criminalística explicaren que investigaven si el succés tenia relació amb els altres quatre cossos trobats al març i a l'abril prop d'aquest mateix punt. També deixaren clar que pren força la hipòtesi que siga un dels ocupants d'una pastera que hauria naufragat abans d'arribar a costa.

També et pot interessar

stats