Una persona morta i almenys 85 ferides per un xoc de trens a Sant Boi de Llobregat

Emergències s'ha desplaçat al lloc dels fets per a evacuar el centenar de persones que es troben a l’interior del tren

Els dos trens accidentats en l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Sant Boi de Llobregat
Els dos trens accidentats en l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Sant Boi de Llobregat / Lorena Sopena (Europa Press)

Una persona ha mort i 85 més han resultat ferides, dues en estat menys greu i 83 lleus, en un xoc entre un tren de mercaderies i un de passatgers entre les estacions de Sant Boi de Llobregat i Molí Nou de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

L'accident ha ocorregut cap a les 18:00 hores quan un tren de mercaderies que transportava potassa ha descarrilat en l'entrada de l'estació de Sant Boi d'FGC i ha impactat contra la cabina d'un tren de passatgers que en aquell moment eixia de la terminal, ha informat FGC. 

A conseqüència de l'impacte, el maquinista del tren de viatgers ha mort. Quant als viatgers que es troben a l'interior del tren, un centenar, en aquests moments el Sistema d'Emergència Mèdiques s'ha desplaçat al lloc dels fets per a dur a terme les tasques d'evacuació.

En paral·lel, els equips de FGC desplaçats al lloc de l'accident estan avaluant la situació per a investigar les causes del descarrilament.

També et pot interessar

stats