Un pederasta s'entrega a Llíria i confessa haver agredit sexualment menors del seu entorn durant cinquanta anys

L'home, de 69 anys, va acudir diumenge a la caserna acompanyat de l'actual dona, mare d'una de les víctimes

Imatges del detingut per agressions sexuals a menors del seu entorn a Llíria / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 69 anys com a presumpte autor de delictes d'agressió sexual, després d'acudir a la caserna de Llíria (Camp de Túria) per a confessar que feia dècades que agredia sexualment menors del seu entorn.

En concret, l'home hauria confessat que eixes agressions sexuals s'havien produït durant prop de mig segle, segons ha pogut confirmar À Punt i avançava el diari Levante-EMV.

El detingut va confessar haver comés agressions sexuals a cinc menors: la neta (amb diversitat funcional), una germana, la cunyada, una amiga de la neta i una xiqueta de huit anys, l'única que encara és menor d'edat.

El jutjat d'instrucció número 7 de Llíria, en funcions de guàrdia, va acordar este dimarts l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense possibilitat de fiança per diversos delictes d'agressió sexual, segons indica el diari.

Afig que l'home va acudir diumenge a la caserna de la Guàrdia Civil acompanyat de l'actual dona, mare d'una de les víctimes, i va confessar les agressions sexuals que va cometre durant dècades.

L'endemà de la confessió, i després d'haver contactat amb les víctimes perquè interposaren la pertinent denúncia, la Guàrdia Civil el va detindre.

També et pot interessar

stats