Un operari resulta ferit en l'explosió d'una botella d'acetilé a Burjassot

Els fets s'hi han produït dins d'una furgoneta mentre treballaven un grup d'operaris i els bombers hi han hagut d'intervindre per a refrescar la zona

Una imatge del sinistre
Una imatge del sinistre / Consorci Provincial de Bombers

Tres dotacions de bombers han intervingut aquest dijous en l'incendi d'una botella d'acetilé en un vehicle que la transportava a Burjassot (Horta Nord), segons ha explicat el Consorci Provincial de Bombers. En el succés ha resultat ferit un operari, que ha necessitat assistència. Els fets s'hi han produït mentre treballaven un grup d'operaris. Els bombers han refrescat el vehicle i la botella per a contindre el risc.

Els fets s'han produït a les 12:42 h a les proximitats del carrer Mariano Benlliure de Burjassot, prop del metre. El Consorci ha mobilitzat a la zona efectius dels parcs de Paterna i Burjassot i diversos comandaments del consorci.

L'acetilé és un gas molt inflamable, usat per a treballs de soldadures i talls, i que és altament inflamable. Tot i que no hi ha flama en aquest moment, els bombers estaran refrescant ininterrompudament el vehicle i la botella fins que aconseguisquen neutralitzar totalment el risc.

També et pot interessar

stats