Un nadador troba 40 quilos d'haixix en aigües d'Alboraia

La Guàrdia Civil ha patrullat la costa durant tot el matí per a supervisar la zona

Alboraia, la Patacona
Imatge d'arxiu de la platja de la Patacona, a Alboraia (Horta Nord) / À Punt NTC

Un nadador que supervisava unes boies per a un triatló s'ha trobat aquest divendres un fardell amb 40 quilos d'haixix en aigües de la Patacona a Alboraia (Horta Nord). La Policia Local ha custodiat la droga i després l'ha entregada a la Guàrdia Civil.

El succés s'ha produït a les nou del matí, quan un dels nadadors que revisava la col·locació de les boies del pròxim Triatló València Platja del Cabanyal ha trobat un objecte estrany a l'altura del mirador de la Patacona, segons han informat fonts municipals.

L'objecte ha resultat ser un fardell de 40 quilos d'haixix i s'ha donat avís a la Policia Local d'Alboraia i al grup de Voluntaris de la Mar del mateix municipi, que han carregat el fardell fins al port esportiu de Port Saplatja.

Una vegada allí, els agents de la Policia Local han custodiat la droga fins que l'han entregada a la policia judicial de la Guàrdia Civil, que ha assumit la investigació. Diverses embarcacions de la benemèrita han patrullat la costa durant el matí per a vigilar la zona.

També et pot interessar

stats