Un motorista mort, tres accidents i cinc ferits en les primeres hores de dilluns a les carreteres valencianes

El conductor ha perdut la vida a Torrevella després de xocar amb una palmera

En imatge, els vehicles implicats en l'accident entre Manises i Ribarroja de Túria
En la imatge, els vehicles implicats en l'accident entre Manises i Riba-roja de Túria / Consorci de Bombers de València

La carretera és notícia aquest dilluns. La setmana comença amb un seguit d'accidents que deixen un mort i almenys cinc ferits a les províncies d'Alacant i València. El decés s'ha produït pocs minuts després de la mitjanit a Torrevella (Baix Segura), quan un motorista de 35 anys ha mort després de xocar contra una palmera a la CV-905, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

L'equip mèdic d'un SAMU li ha efectuat una reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de recuperació, sense èxit. 

Unes quantes hores després, vora les 5:30 hores, dos homes han resultat ferits en la col·lisió d'un taxi a la V-30, a l'altura del quilòmetre 13, en el terme municipal de Paterna (Horta Nord). Les víctimes, de 41 i 42 anys, han sigut traslladades amb traumatisme cranioencefàlic i un esquinç cervical a l'Hospital de Manises (Horta Sud).

Entre Manises i Riba-roja de Túria, ja a les set del matí, bombers de Paterna i Torrent (Horta Sud) han atés una col·lisió frontolateral entre dos turismes a Manises. Els efectius del Consorci de València han excarcerat la conductora d'un dels vehicles, de 22 anys, que havia quedat atrapada entre la ferralla. El rescat s'ha complicat per la posició del vehicle, que havia quedat en una situació estable, de costat en un pendent. La dona ha requerit assistència sanitària per un traumatisme cranioencefàlic i ha sigut evacuada a l'Hospital de Manises. 

L'ocupant de l'altre vehicle, un home de 31 anys, presentava fractura de tíbia i ha sigut desplaçat en una ambulància de suport vital bàsic a l'Hospital Arnau de Vilanova de València.

A més, al voltant de les huit del matí s'ha produït una col·lisió múltiple a l'A-7 a l'altura del terme municipal de Picassent (Horta Sud), on el CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU i una altra del SVB. L'equip sanitari ha estabilitzat una dona de 39 anys que presentava politraumatisme, que posteriorment ha sigut evacuada a l'Hospital La Fe.

També et pot interessar

stats