Un motorista mor en un accident de trànsit a Almassora

A Vilanova de Castelló un altre sinistre deixa quatre ferits i a València han atropellat un vianant al carrer de Sant Vicent.

Imatges de l'accident que s'ha produït en Vilanova de Castelló.
Imatges de l'accident que s'ha produït en Vilanova de Castelló.

Tres accidents de trànsit en les últimes hores a la Comunitat Valenciana deixen el balanç d'un home mort i cinc ferits.

Un motorista de 54 anys ha perdut la vida en un accident en l'N-340 al terme d'Almassora (la Plana Alta). A l'home l'han traslladat amb una unitat del SAMU a l'Hospital General de Castelló després que l'equip mèdic li realitzara una reanimació cardiopulmonar i aconseguira recuperar-li les constants vitals. L'accident de trànsit, entre un cotxe i una moto, ha tingut lloc a les 4:30 hores de matinada d'aquest dilluns.

Quatre ferits a Vilanova de Castelló

Un altre accident entre un cotxe i una furgoneta en la CV-542, al terme municipal de Vilanova de Castelló (Ribera Alta), ha deixat quatre ferits. Els bombers dels parcs de Xàtiva i Alzira han hagut de ser mobilitzats per a excarcerar dues persones de l'interior del vehicle.

Les persones ferides són tres dones de 14, 20 i 43 anys i un home de 21. Als quatre els han traslladat en ambulàncies a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva per policontusions.

Atropellament a València

Un vianant també ha resultat amb politraumatismes en un atropellament al carrer de Sant Vicent Màrtir de València. Els fets han ocorregut a les 20:50 hores d'aquest diumenge i encara s'investiguen les causes. L'home, de 42 anys, va ser traslladat amb una unitat de SAMU a l'Hospital Doctor Peset de València.

També et pot interessar

stats