Un mort i una ferida en encastar una conductora el cotxe contra una gasolinera al Poble Nou

Sembla que el vehicle, conduït per una britànica, ha travessat una botiga

Ambulància del SAMU
Ambulància del SAMU en una imatge d'arxiu / Europa Press

Un home ha mort i una dona ha resultat ferida en encastar-se un cotxe contra la façana d’una gasolinera del Poble Nou de Benitaxell (Marina Alta) aquest dimecres, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

Els fets s'han registrat a les 17:00 hores, quan s’ha alertat el CICU que un cotxe havia col·lidit contra la façana d'una gasolinera, situada a la CV-740, al Poble Nou de Benitatxell (Marina Alta), i que havia atropellat dues persones. El CICU ha enviat al lloc dels fets una unitat del Servei d’Atenció Mèdica d’Urgències (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB).

L'equip mèdic del SAMU només ha pogut confirmar la defunció d'un home, de 85 anys, veí del Poble Nou. Els serveis mèdics també han assistit una dona, de 51 anys, que presentava politraumatisme i que, posteriorment, ha sigut traslladada a l'Hospital de la Marina Alta de Dénia en l'ambulància del SAMU.

La Guàrdia Civil investiga ara les circumstàncies de l’accident i perquè l'automòbil, conduït per una dona britànica de 48 anys, se n'ha eixit de la via per a acabar col·lidint contra la paret de la gasolinera, on està la botiga, i ha atropellat l’home i la dona, i ha provocat la mort del primer. Pel que sembla, a causa de l’impacte, el cotxe ha travessat la botiga i hauria eixit per la paret oposada.

Els responsables de la botiga estan buidant-la i les parets estan apuntalades.

També et pot interessar

stats