Un mort i un ferit greu en ser atropellats a València durant una persecució policial

Les dues persones que viatjaven en el vehicle que fugia de la Policia Nacional estan detingudes.

Una patrulla policial es disposava a detindre un cotxe per la zona de la Malva-rosa però els conductors del vehicle han emprés una fugida
Una patrulla policial es disposava a detindre un cotxe per la zona de la Malva-rosa però els conductors del vehicle han emprés una fugida / Europa Press.

Un home ha mort i un altre ha resultat ferit greu a València després de ser atropellats aquest dilluns per un vehicle que fugia de la Policia Nacional i en el qual viatjaven dues persones que ja han sigut detingudes, segons han informat fonts del cos policial.

Una patrulla policial es disposava a detindre un cotxe per la zona de la Malva-rosa però els conductors del vehicle, d'alta gamma, han emprés una fugida en la qual han atropellat dos vianants que passaven per la vorera. Una vegada que els conductors han baixat del cotxe, la persecució ha continuat a peu fins que els agents han aconseguit detindre’ls.

De moment, no s'han concretat els motius de la fugida i si tenien antecedents. Fins a la zona s'han traslladat unitats antidisturbis del Cos Nacional de Policia per a evitar possibles altercats.

També et pot interessar

stats