Un mort i tres ferits en un accident de trànsit a Villena

Un jove de 23 anys ha perdut la vida i tres ocupants de l'altre cotxe han resultar ferits.

Un mort i tres ferits en un accident de trànsit a Villena
Un mort i tres ferits en un accident de trànsit a Villena

Un jove de 26 anys ha mort i tres persones més, entre elles una menor, han resultat ferides en un accident de trànsit entre dos cotxes en el terme municipal de Villena (Alt Vinalopó). El succés va passar en la CV-81 al voltant de les 23:15 hores en circumstàncies encara no precisades.

A conseqüència del sinistre, el jove de 26 anys va morir i tres dels ocupants de l'altre cotxe van resultar ferits: un home de 39 anys amb fractura de pelvis, una dona de 39 amb diversos colps i una xiqueta de 5 anys amb dolor abdominal i cervical.

Dues unitats del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (Samu) i una ambulància de Suport Vital Bàsic van traslladar els ferits a l'Hospital d'Elda.

Primera operació de l’estiu de la DGT

Precisament aquest divendres, la Direcció General de Trànsit (DGT) realitza la primera operació de l'estiu. Durant el primer cap de setmana del mes de juliol, coincidint amb el començament del període de vacances de l'estiu 2019, es preveuen vora tres milions de desplaçaments per les carreteres valencianes i uns sis a escala estatal. 

La campanya de la DGT que s'inicia aquest divendres incrementarà en 20 el nombre de radars en les carreteres aquest estiu i en 300 els agents de la Guàrdia Civil per a donar seguretat als viatgers i posarà controls especials en les zones costaneres.

També et pot interessar

stats