Un mort i tres ferits en l’incendi d’una vivenda a Algemesí

Un dels ferits és un xiquet de huit anys que s’ha llançat per la finestra i ha patit diverses fractures, però ni la seua vida ni tampoc la de la germana i la mare corre perill

Un mort i tres ferits en l’incendi d’una vivenda a Algemesí / À Punt NTC

Una víctima mortal i tres persones ferides, una de les quals un xiquet que s’han llançat per la finestra fugint de les flames. És el balanç de l’incendi que s’ha registrat en un pis del barri del Raval d’Algemesí (Ribera Alta) a primera hora d’aquest dimecres. Tots ells són membres de la mateixa família, que residia en la planta de dalt d'on s’ha iniciat el foc, segons ha confirmat l'alcaldessa de la localitat, Marta Trenzano, en Les notícies del matí. Un bomber que participava en les tasques d'extinció també ha requerit atenció sanitària per contusions.

La persona que ha faltat és un home de 38 anys, el pare de la família. La víctima no ha superat la parada cardiorespiratòria amb què l’han trobada els serveis sanitaris que han acudit al bloc de viviendes José Sales d’Algemesí i ha mort mentre el traslladaven a l'hospital. Sí que han reaccionat a les maniobres de reanimació dues dones, de 33 i 15 anys, que també estaven en parada cardíaca quan han arribat els sanitaris. A les dues, mare i filla d'aquesta família, les han traslladades a l’Hospital de la Ribera i les seues vides no corren perill.

El quart membre d'aquesta família, un xiquet de huit anys, s'ha llançat per la finestra de la tercera planta, on vivia, i com a conseqüència de la caiguda ha hagut de ser atés per diverses fractures a les extremitats i per inhalació de fum. Després l’han traslladat a l’Hospital de la Ribera.

Fonts del Servei d’Emergències de la Generalitat, el 112, han confirmat que el foc s’ha registrat passades les 6:20 hores d’aquest dimecres, en el segon pis d’un edifici de huit plantes del barri del Raval. Segons les primeres investigacions, les víctimes vivien en la planta superior de la que s'ha incendiat. 

Diverses dotacions de bombers i fins a sis ambulàncies s’han desplaçat al lloc del sinistre. S'investiguen les causes de l'incendi encara que l'alcaldessa ha apuntat un curtcircuit en el pis on s'ha iniciat el foc. La resta de veïns han sigut desallotjats mentre s'extingia el foc i s'eliminava el fum i esperen tornar a les seues vivendes.

També et pot interessar

stats