Un mort i tres persones ferides en un accident múltiple a Castelló de Rugat

Els bombers han excarcerat els ocupants que havien quedat atrapats en els vehicles

Imatge de l'accident de trànsit a Castelló de Rugat
Imatge de l'accident de trànsit a Castelló de Rugat / Consorci Provincial de Bombers de València

Un jove de 27 anys ha mort i tres persones més han resultat ferides en un accident de trànsit a la CV-60, a l'altura de Castelló de Rugat (Vall d’Albaida), amb tres vehicles implicats. Els bombers excarcerat ocupants que hi havien quedat atrapats.

L'accident ha ocorregut a les 13:42 hores al quilòmetre 12,5 de la CV-60 per causes desconegudes, i ha causat ferides greus a una persona i lleus a una altra, segons ha informat Trànsit.

El Consorci de Bombers ha informat que es tracta d’un xoc de tres vehicles: un camió, una furgoneta i un altre vehicle que hi transportava un grup electrogen. Els conductors del camió i la furgoneta han quedat atrapats i en aquest últim vehicle ha quedat incrustat part del grup electrogen, dificultant les tasques d’excarceració. 

Segons han apuntat els bombers, han aconseguit extraure el conductor de la furgoneta, que ha sigut atés pels sanitaris, i el del camió, que ha resultat víctima mortal.  

Les persones ferides han sigut traslladades a l'hospital Francesc de Borja de Gandia i en l'accident ha intervingut una unitat de la SAMU i un vehicle SVB. 

També et pot interessar

stats