Un miler de regants demana solucions al congrés nacional de Torrevella

El 14 Congrés Nacional de la Comunitat de Regants analitza la modernització del sistema de regadius per a aprofitar al màxim els recursos hídrics.

El congrés analitza la modernització del sistema de regadius per a aprofitar al màxim els recursos hídrics
El congrés analitza la modernització del sistema de regadius per a aprofitar al màxim els recursos hídrics / EUROPA PRESS

La situació dels embassaments i la polèmica que gira al voltant, sobretot en el cas del Tajo-Segura, estan damunt la taula en el 14 Congrés Nacional de la Comunitat de Regants que acull l'Auditori Municipal de Torrevella.

En aquesta ocasió el congrés está organitzat per la Comunitat de Regants Regs de Llevant Marge Dreta del Riu Segura, una zona de les més afectades per la sequera.

El miler de regants que hi participen volen arribar a un acord sobre les necessitats d'infraestructures de tot l'Estat. Fins i tot, alguns pretenen reclamar un Pla Hidrològic Nacional i la interconnexió de les conques.

En les jornades intervindran la ministra d'Agricultura, Isabel García Tejerina, juntament amb el president de la Generalitat, Ximo Puig.

També et pot interessar

stats