Un mestre de Quart de Poblet, el millor professor de primària d’Espanya

El docent ha creat un informatiu educatiu amb els seus estudiants, aplica nous mètodes d’ensenyament i jocs

Francesc Nogales, Premi Educa Abanca al millor mestre de primària d'Espanya 2021 / À Punt NTC

Francesc Nogales és tutor d'una classe de l'escola infantil San Enrique de Quart de Poblet (Horta Sud) i des d'aquest dilluns, el millor professor d'educació primària del 2021 a tot Espanya. Així ho ha establit la Plataforma Educa Abanca amb els seus premis, coneguts com "els Goya de l'Educació", un certamen anual que reconeix la trajectòria i la tasca de professionals del món de l'ensenyament.

Nogales ha assegurat a À Punt Notícies que ha rebut el premi amb molta sorpresa. "No em considere el millor d'Espanya, n'hi ha d'altres que també treballen superbé" ha reconegut, però ha agraït "el reconeixement a la tasca que fem tots els mestres perquè els xiquets gaudisquen i aprenguen".

Expert en pedagogia terapèutica i nous mètodes d'ensenyament a través de jocs i activitats de grup, Nogales ha creat un informatiu educatiu amb el seu alumnat de tercer de primària, on tracta de transmetre la seua passió per l'aprenentatge.

El mestre ha animat els seus companys de professió a continuar treballant en tècniques de gamificació i innovació, "perquè són tècniques que funcionen", i ha agraït a les famílies de l'alumnat per haver-lo nominat a aquest premi.

També et pot interessar

stats