Un menor de 13 anys ingressat a l'UCI de l'Hospital La Fe després d'una presumpta agressió de son pare

El xiquet va rebre un colp al cap dimecres passat durant una discussió i l'home va ser detingut divendres

Imatge del menor ingressat a l'hospital La Fe de València
Imatge del menor ingressat a l'Hospital La Fe de València / À Punt
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
02 de maig 2022 - 14:11 Actualitzat: 02 de maig 2022 - 23:23

Un xiquet de 13 anys va ser ingressat la passada setmana en la unitat de cures intensives de l'Hospital La Fe de València amb un traumatisme cranioencefàlic després de ser operat de les ferides ocasionades per una presumpta agressió per part de son pare, dimecres passat. Segons ha pogut saber À Punt el menor ha evolucionat de manera favorable i ha passat a planta després de cinc dies a l'UCI, però ja l'han atés dues vegades per atacs d'ansietat perquè el fort colp al cap li ha fet perdre la capacitat de parlar, explica la mare.

La policia nacional ha confirmat À Punt que es va interposar denuncia per maltractaments en l'àmbit familiar i lesions el passat 27 d'abril i que un parell de dies després, divendres 29 d'abril, l'home va ser detingut. El jutjat número 8 de València en funcions de guàrdia es va fer càrrec de les investigacions. El jutge va decretar l'ingrés en presó provisional de l'home, de 54 anys.

Segons el testimoni de la mare, i segons ha confirmat À Punt de fonts pròximes a la delegació del govern espanyol, l'home ja va estar a la presó per un delicte de violència de gènere i hauria agredit el fill perquè no es volia dutxar. Tant l'agressor com la víctima van formar part del programa Viogen, però es trobaven en situació inactiva des del 2019, segons han explicat les mateixes fonts.

La mare ha denunciat davant d'À Punt que ha intentat posar-se en contacte amb el defensor del menor, però que no ha rebut cap resposta i els serveis socials no han sabut dir-li quins són els passos que ha de donar ara per a obtenir "justícia". De fet, ha concedit aquesta entrevista perquè considera que és l'única forma que algú els ajude, a ella i al seu fill. "Vull justícia per al meu fill, no vull que açò es quede així. Vull que tot el món sàpiga el mal que li ha fet aquesta persona al meu fill. I vull saber quines lleis poden protegir el meu fill i quins drets té", assegura.

També et pot interessar

stats