Un llamp origina un incendi en un gratacel a Benidorm

El bombers van rebre l'avís passats dotze minuts de la mitjanit pel foc provocat, pel que sembla, per un llamp que va caure en el terrat d'un gratacel situat en el número 10 de l'avinguda Armada Espanyola

Moment en què el llamp impacta en l'edifici

La tempesta elèctrica que va començar a primera hora de la nit d'aquest diumenge a Benidorm va provocar un incendi en el terrat d'un immoble de trenta plantes, sense causar cap ferit, segons han informat aquest dilluns fonts del Consorci Provincial de Bombers.

L'avís es va rebre passats dotze minuts de la mitjanit pel foc causat, pel que sembla, per un llamp que va caure en el terrat d'un gratacel situat en el número 10 de l'avinguda Armada Espanyola. Segons les citades fonts, el foc es va originar en els comptadors de gas de l'edifici, encara que les flames no van provocar cap incident entre els veïns.

Comptadors de gas de l'edifici
Comptadors de gas de l'edifici / Consorci de Bombers d'Alacant

Fins a la zona es van desplaçar sis bombers del parc de Benidorm, un cap i un sergent, i es van emprar una bomba urbana pesada i un vehicle autoescala. L'actuació es va donar per finalitzada dues hores després.

També et pot interessar

stats