Un lladre oblida el mòbil, la mascareta i una palanca quan roba en un comerç d'Alacant

L'establiment se situa enfront de la subdelegació del govern espanyol, que té càmeres les 24 hores, i a 50 metres de la comissaria de la Policia Nacional

El comerç al qual han robat està molt prop de la subdelegació de govern d'Alacant
El comerç al qual han robat està molt prop de la subdelegació de govern espanyol d'Alacant / Google Maps

Un lladre ha oblidat el telèfon mòbil, una mascareta quirúrgica (de les habituals per la covid) i una palanca per a forçar panys en el robatori d'una botiga d'una coneguda marca d'audiòfons durant la matinada d'aquest divendres al centre d'Alacant.

L'establiment se situa al carrer d'Ángel Lozano enfront de la subdelegació del govern espanyol d'Alacant, que disposa de càmeres de seguretat les 24 hores, i també a escassos 50 metres de la comissaria centre del Cos Nacional de Policia.

Una de les treballadores ha relatat que el lladres o els lladres han sostret més de 300 euros de la caixa i que es desconeix si també s'han emportat audiòfons fins que no es faça un inventari, ja que aparentment no n'ha desaparegut cap.

"En arribar aquest matí estava tot regirat i hi havia un mòbil a terra que no és de la marca dels que ací venem ni de cap dels empleats, per la qual cosa se suposa que és de qui ha robat", ha relatat aquesta venedora.

Tant la palanca com el telèfon ja estan en poder dels policies nacionals de la brigada científica, que investiguen el succés.

L'accés a l'interior s'ha produït per la finestra exterior d'un entresol que hi ha damunt un bar, per la qual cosa també podria ser que el lladre haguera tingut la intenció d'entrar a l'establiment restauració des de dalt, encara que sense aconseguir-ho perquè no hi ha accessos.

També et pot interessar

stats