Un jove valencià es tatua el rostre de Fernando Simón

L'epidemiòleg s'ha convertit en un fenomen mediàtic per les seues rodes de premsa sobre el coronavirus.

Raúl s'ha tatuat la cara de Simón amb el lema en anglés 'Fucking Master'
Raúl s'ha tatuat la cara de Simón amb el lema en anglés 'Fucking Master' / Europa Press.

Un jove valencià ha decidit tatuar-se el rostre del director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències, Fernando Simón, a la cama perquè el considera "un símbol d'aquest confinament per a tot Espanya".

Raúl, que aquest divendres s'ha tatuat la cara de Simón amb el lema en anglés Fucking Master, assenyala que "és la cara visible de la situació que hem viscut". El jove ha volgut retre el seu homenatge a Simón, de qui valora especialment la "tranquil·litat" que ha transmés en les rodes de premsa durant la crisi sanitària del coronavirus, per la seua manera de parlar "pausada".

El metge s'ha convertit en protagonista de les nostres vides sense voler-ho. A més de la tasca informativa que exerceix, explicant detalladament la incidència de la pandèmia, el seu estil senzill, la seua característica veu, la seua espontaneïtat i la seua manera propera de comunicar han fet d'ell un fenomen mediàtic.

Tant és així que s'han dissenyat samarretes i altres articles amb la seua imatge o frases seues. A més, al barri de Benimaclet de València l'artista J.Warx ha fet un grafit en què recrea una famosa anècdota de l'expert amb una ametla.

També et pot interessar

stats