Un jove s'adorm en el metro de València i desperta tancat en les cotxeres

David va estar en el metro fins que van respondre a les seues peticions d'auxili i el van rescatar

Un jove s'adorm en el Metro de València i desperta tancat en les cotxeres
Un jove s'adorm en el metro de València i desperta tancat en les cotxeres / @valencianodavid

Un jove de València es va quedar adormit en el metro i, en comptes de baixar en la seua estació, va despertar, a soles i a les fosques, a les cotxeres dels combois de Metrovalència, on va estar fins que van respondre a les seues peticions d'auxili i el van rescatar.

Així ho ha contat en el seu compte de Twitter David, un xic de 22 anys resident al districte de Benimaclet. Un relat que il·lustra amb diferents fotografies dels vagons buits i sense llum preses en la matinada del dimecres, quan van tindre lloc els fets.

Segons conta ell mateix en un primer tuit publicat a les 00:43 hores: "M'he quedat adormit en el metro en el meu trajecte i he acabat tancat i ningú ve a buscar-me. Ja he telefonat a Emergències. Ajuda!".

En un segon tuit, quatre minuts després, David assenyala que havia de baixar "en la parada de Machado", però que quan ha obert els ulls "estava anant el tren a la cotxera i el conductor se n'ha anat sense adonar-se que estava dins". Temps després, en un últim tuit escrit a les 01:29 hores, David anuncia: "Ja he aconseguit eixir! Gràcies".

Quan David va telefonar a Emergències sol·licitant ajuda, l'avís va saltar també a Ferrocarrils de la Generalitat (FGV), que llavors va enviar un agent de seguretat i el va traure. 

En resposta a comentaris deixats en els seus tuits, David ha escrit aquest dijous sobre la seua aventura: "Tu imagina obrir els ulls i trobar-te en una pel·lícula de terror, tot fosc de sobte! Bé, estava fosc, encara que no tant, perquè algun fanal il·luminava. Por, no en vaig passar, el que vaig passar va ser molta vergonya, que va ser el pitjor de tot".

També et pot interessar

stats