Un jove es llança a la mar per a intentar escapar d’una persecució policial a Alacant

La Conselleria d'Interior ha posat en marxa un operatiu de recerca a través de mar i aire, però el fort onatge està dificultant els treballs.

VÍDEO | Un jove es llança a la mar per a intentar escapar d’una persecució policial a Alacant

Un jove s’ha endinsat aquesta matinada a la mar per a intentar escapar d’una persecució policial a la platja del Postiguet, a Alacant, i ha sigut finalment detingut vora les 11 hores. La Conselleria d'Interior ha posat en marxa un operatiu de recerca a través de terra, mar i aire, treballs entorpits pel fort onatge en la costa alacantina. 

Segons fonts policials, al voltant de les quatre de la matinada, els agents policials s’han acostat a un jove per a efectuar un control per un presumpte delicte de venda de drogues i, abans que pogueren identificar-lo, ha pegat a fugir i ha entrat a la mar. Davant el perill d’ofegament s’ha desplegat un dispositiu amb set embarcacions, entre elles una unitat de busseig en la zona de l’escullera propera a l’hotel Melià i a una zona de roques, on s’ha acordonat la zona de bany. A més, el Consorci Provincial de Bombers ha desplegat un helicòpter per a facilitar la cerca als equips marítims i terrestres.  

També et pot interessar

stats