Un jove llança botelles en una discoteca d'Alacant i és rescatat després de fugir nadant

El detingut ha mostrat una actitud "molt violenta" cap als agents, oposant "gran resistència" i intentant que els efectius caigueren de l'embarcació

Moment en què els agents rescaten amb un barca al joven i el detenen en el port d'Alacant
Moment en què els agents rescaten amb un barca al joven i el detenen en el port d'Alacant / CNP / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han detingut un home per amenaçar els clients d'una discoteca i tirar-los botelles de cristall. Posteriorment, es va llançar a la mar per a fugir, per la qual cosa va haver de ser rescatat pels agents al port d'Alacant.

El detingut ha passat a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Alacant. Se li imputen amenaces greus, atemptat contra un agent de l'autoritat, resistència i desobediència.

Els fets van tindre lloc el 24 de juny en una coneguda discoteca del port d'Alacant, segons ha indicat este dimarts la Policia Nacional i la Guàrdia Civil en sengles comunicats.

En arribar la dotació policial, diverses persones van manifestar als agents que este individu llançava botelles de vidre a diversos grups de persones alhora que amenaçava els presents amb el coll d'una botella de cristall fracturada i es desvestia mostrant els seus genitals i cridant frases amenaçadores.

El responsable de seguretat del local va relatar als agents que, davant del renou ocasionat, tant ell com la resta de porters de la discoteca es van dirigir per a recriminar-li el que estava fent, moment en el qual l'home es va dirigir cap a la mar i es va llançar a l'aigua.

Els agents van poder observar com l'individu seguia en l'aigua, a uns 30 metres del moll i en una zona de bany prohibida, ja que era de trànsit portuari. Per la seua seguretat, es va haver d'interrompre el trànsit d'embarcacions mentre se li sol·licitava que isquera de l'aigua.

A causa de l'estat de fatiga que presentava, els agents es van aproximar per a traure'l de l'aigua i, en un moment donat, el jove va intentar agredir amb el coll de la botella fracturada un agent, qui va haver d'esquivar l'escomesa.

Va intentar que els agents caigueren de l'embarcació i es va autolesionar

En vista de la negativa i l'actitud agressiva, els agents van sol·licitar la col·laboració del Servei Marítim de la Guàrdia Civil d'Alacant, que va acudir fins al lloc. En acostar-se amb l'embarcació auxiliar fins a l'home, este va començar a autolesionar-se amb la botella i es va provocar talls al coll. Finalment, van aconseguir que soltara el tros de vidre i el van pujar a l'embarcació.

A bord, l'home va mostrar una actitud "molt violenta" cap als agents, va tractar de llançar-se de nou a la mar, va oposar "gran resistència" i va intentar que els efectius caigueren de l'embarcació.

Una vegada fora de l'aigua i traslladat a terra, el detingut va ser assistit per una ambulància i traslladat a l'Hospital General d'Alacant, ja que presentava diversos talls sagnants provocats en el moment que es va autolesionar amb el coll de vidre d'una botella.

També et pot interessar

stats