Un jove ferit de gravetat per defendre sa mare de l'agressió de son pare

El fill s'ha interposat per a evitar l'atac i ha rebut diverses punyalades greus al coll i el tòrax.

El fill s'ha interposat per a evitar l'atac i ha rebut diverses punyalades greus al coll i el tòrax
El fill s'ha interposat per a evitar l'atac i ha rebut diverses punyalades greus al coll i el tòrax

Un home ha apunyalat de gravetat el seu fill de 19 anys quan s'ha interposat per a evitar que agredira sa mare. El nou cas de violència domèstica ha ocorregut a Aranjuez aquest divendres, al domicili on vivien i on ha començat una discussió en què l'home ha intentat agredir la dona amb un ganivet. El fill dels dos s'ha interposat i ha rebut diverses punyalades, dos molt greus al coll i al tòrax, per la qual cosa ha perdut molta sang.

Al domicili han acudit sanitaris del Summa 112, que ha estabilitzat el ferit i l'han traslladat en helicòpter a l'Hospital 12 de Octubre de Madrid, on ha ingressat en estat molt greu.

Els facultatius també han atés la mare, de 52 anys, que presentava dos talls superficials per arma blanca. Ha sigut evacuada en un ambulància de la Creu Roja al mateix hospital.

L'home, que ha resultat il·lés, ha sigut detingut per la policia a la vivenda. És espanyol, té 50 anys i no té antecedents.

Segons les primeres investigacions, la dona atacada per la seua parella, no havia presentat mai cap denúncia davant la Policia Local o la Policia Nacional, ni havia sol·licitat assistència en el Punt Local de l'Observatori Regional contra la Violència de Gènere, tal com ha informat la Delegació d'Igualtat de l'Ajuntament d'Aranjuez, que ha condemnat "de forma rotunda" aquest nou cas de violència masclista.

També et pot interessar

stats