Un jove ebri força un restaurant a Elx i agredeix els agents quan el detenen

El detingut, de 22 anys, es va negar a identificar-se, per la qual cosa la Policia Local va haver de contactar amb la mare per a aconseguir les dades de filiació

Control d'alcoholèmia de la Policia Local d'Elx
Control d'alcoholèmia de la Policia Local d'Elx / Ajuntament d'Elx

Agents de la Policia Local d'Elx han detingut un home de 22 anys per presumptament cometre un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat. El jove els va insultar i va agredir amb punyades els policies, després d'accedir en estat d'embriaguesa a un restaurant tancat.

La nit passat de 18 de desembre, els veïns van alertar al 112 que havien vist dues persones alçant una de les persianes del negoci, que està a la pedania il·licitana d'Arenals del Sol, segons ha informat l'Ajuntament.

Després de rebre l'avís, una patrulla de la Policia Local es va dirigir al lloc i va comprovar que d'aquestes dues persones una romania al restaurant, mentre que l'altre sospitós se n'havia anat.

Quan van arribar els agents, l'implicat "va adoptar una actitud poc col·laboradora i es negava reiteradament a ser identificat". A més, el seu nivell d'agressivitat "va anar creixent fins a arribar a insultar i colpejar els agents pegant-los diverses punyades".

Finalment, els efectius van aconseguir reduir-lo, arrestar-lo i traslladar-lo a les dependències policials, on el detingut va continuar mostrant-se violent i negant-se a identificar-se, per la qual cosa s'hague de contactar amb la seua mare per aconseguir les seues dades de filiació.

També et pot interessar

stats