Un jove es dispara al penis amb una pistola a Novelda de manera fortuïta

Els agents detenen el ferit a l'hospital, amb antecedents, després d'una operació de quatre hores per a tractar de reconstruir-li l'aparell reproductor

Control policial nocturn a Novelda en una imatge d'arxiu
Control policial nocturn a Novelda en una imatge d'arxiu / Policia Local de Novelda

Un jove de 22 anys ha resultat ferit a Novelda després de disparar-se de manera fortuïta en el penis amb una pistola que estava manipulant. El jove, que no ha entregat la pistola als agents, té antecedents policials per diversos delictes i no tenia permís d'armes.

Segons els primers indicis, el jove s'havia amagat la pistola als calçotets en veure un control policial i amb el nerviosisme va prémer accidentalment el gallet de la pistola, i es va disparar al penis.

El ferit ha sigut traslladat de l'Hospital General Universitari d'Elda on els metges l'han operat d'urgència per a tractar de reconstruir-li el penis en una intervenció que ha durat quatre hores, segons recull el diari Información.

La Guàrdia Civil ha detingut aquest jove a l'hospital, que ha passat a disposició del jutjat de Novelda. El jutge n'ha decretat la llibertat provisional, amb càrrecs, fins que tinga lloc el judici.

També et pot interessar

stats