Un jove d’Alacant en la llista Forbes d’emprenedors menors de 30 anys

L’empresa de recanvis de patinets elèctrics de Germán Agulló factura més d’un milió d’euros i dona treball a més de 20 persones

Germán Agulló és un jove alacantí de 21 anys triat per a la llista Forbes d’emprenedors menors de 30 anys / À Punt NTC

Germán Agulló és un jove alacantí de 21 anys que ha aconseguit fer-se un lloc a la llista Forbes d’emprenedors menors de 30 anys.

El magazín, referent en el món de les finances, ha premiat Agulló per posar en marxa GDV Mobility una innovadora empresa que distribueix recanvis i accessoris per a patinets elèctrics.

“Em cridaren d’un número molt llarg per a dir-me que havia sigut seleccionat” ha explicat a À Punt NTC nit aquest jove emprenedor que, juntament amb dos socis, va veure la falta de recanvis per a patinets amb la crisi de subministraments i va saber aprofitar-la per a crear una empresa d’èxit.

En només un any, han assolit vendre a tot Espanya i a cinc països més, entre ells, França, Alemanya i Portugal, conta Agulló, que ja factura més d’un milió d’euros i dona treball a més de 20 persones.

La seua plataforma digital, amb seu a Alacant, és una empresa innovadora que busca el consum intel·ligent i que ha evitat que molts patinets vagen a l’abocador subministrant els recanvis necessaris per a reparar-los.

També et pot interessar

stats