Estabilitzat l'incendi de vegetació declarat dissabte a Castelló de Rugat

S’investiga si el foc, que ha obligat a desallotjar diverses persones, ha sigut intencionat

Incendi de vegetació declarat aquest dissabte a les sis del matí a Castelló del Rugat
Incendi de vegetació declarat aquest dissabte a les sis del matí a Castelló del Rugat / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
11 de març 2023 - 19:33 Actualitzat: 12 de març 2023 - 10:10

A les 10 del matí d'aquest diumenge, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha donat per estabilitzat l'incendi de vegetació que es va declarar aquest dissabte al voltant de les 6 de la matinada a Castelló del Rugat (Vall d'Albaida). Cinc brigades forestals del Consorci Provincial de Bombers de i altres dos unitats dels Bombers Forestals de la Generalitat continuen treballant en les tasques d'extinció.

El foc s'ha iniciat en un canyar pròxim al quilòmetre 15 de la CV-60. S'investiga si l'incendi és intencionat.

A causa de la proximitat de diversos habitatges a la zona afectada, dissabte s'han desallotjat diverses persones de manera preventiva. En les tasques d'extinció han treballat tres mitjans aeris, tres dotacions i tres brigades forestals del Consorci Provincial de Bombers de València; dues unitats de Bombers Forestals de la Generalitat; dues autobombes, i un agent mediambiental.

Tot i que el foc no està controlat, està rodejat de camps de cultiu que actuen com una mena de "tallafoc natural". Els bombers han tallat un ramal de l'incendi que podria haver arribat a massa forestal i treballaran tota la nit per a evitar que les flames s'escampen.

També et pot interessar

stats