Un incendi en una fàbrica de rajoles a l'A-77, a Alacant, provoca un núvol dens de fum negre

El Centre de Coordinació d'Emergències demana "molta precaució" a l'hora de circular per aquesta zona, pròxima a la Universitat d'Alacant

Intervenció d'un bomber en l'incendi
Intervenció d'un bomber en l'incendi / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Els bombers han intervingut aquest dissabte en un incendi industrial localitzat en una fàbrica de rajoles abandonada a l'A-77, a l'altura de la Universitat d'Alacant, que ha provocat un núvol dens de fum.

El Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha rebut l’avís a les 9:40 hores i el foc ha generat una gran quantitat de fum negre per la crema de plàstics i fem abandonat. Per aquesta raó, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha demanat, a través de les xarxes socials, "molta precaució" a aquells vehicles que circulen per aquesta carretera.

Fins al lloc de l'incendi s'han desplaçat una unitat de comandament de prefectura, una bomba urbana pesada, una bomba nodrissa pesada, un sergent, un cap i sis bombers, així com una dotació de bombers del SPEIS de l'Ajuntament d'Alacant.

A les 10:20 hores s'han retirat els efectius del Consorci i els bombers de l'Ajuntament d'Alacant continuen treballant en l'extinció de l'incendi.

També et pot interessar

stats