Un incendi en un habitatge a l'Alcora deixa cinc ferits per inhalació de fum traslladats a l'hospital

El foc ha cremat el garatge de la planta baixa, on s'ha incendiat un vehicle, i el fum ha afectat totalment les dos plantes de l'immoble

Bombers del Parc de la Plana Baixa i l'Alcalatén han treballat en l'extinció de l'incendi / Consorci de Bombers de Castelló

Un incendi declarat esta matinada en un habitatge unifamiliar de planta baixa i dos plantes a l'Alcora ha deixat cinc persones ferides per inhalació de fum, que han sigut traslladades a l'hospital.

Les persones que han traslladat a l'hospital són els dos inquilins de la vivenda, a més d'un familiar i dos policies locals que han participat en el rescat.

A l'Hospital General de Castelló van anar dos homes de 40 i 49 anys i a l'Hospital La Plana de Vila-real, dos homes de 57 i 80 anys i una dona de 78 anys.

El fum era molt dens i dos dels ocupants de la vivenda han hagut de ser rescatats de dins del pis per la policia i pels veïns. En l'extinció de l'incendi han actuat els bombers del Parc de la Plana Baixa i l'Alcalatén, pràcticament sense visibilitat a causa del fum.

El foc ha cremat el garatge de la planta baixa, incloent-hi un vehicle, i el fum ha afectat totalment la resta d'habitatge i parcialment l'adjacent.

També et pot interessar

stats