Un incendi en un gratacels de Benidorm obliga a evacuar dos residents

La ràpida intervenció dels bombers ha permés controlar i extingir el foc en poc menys de 4 hores.

Moment de la intervenció dels bombers
Moment de la intervenció dels bombers / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Dos persones han hagut de ser evacuades aquest diumenge de l’edifici on vivien en declarar-se un incendi a l’interior de la seua vivenda. Ha passat a Benidorm, a la Marina Baixa, en un gratacels a la zona del Racó de l'Oix. Per prevenció, als dos residents els han traslladat a un centre de salut.

El Consorci Provincial de Bombers d’Alacant ha mobilitzat 8 bombers en un dispositiu format per un vehicle acompanyat per una autobomba urbana, una autobomba nodrissa i el vehicle especial per a rescats en altura.

Quan els bombers han arribat al lloc del sinistre han comprovat que l’incendi es trobava en un avançat estat de propagació i afectava la majoria de les dependències de l’habitatge.

Tot seguit han iniciat un atac amb una instal·lació d’aigua per l’interior de l’apartament, han posicionat el vehicle autoescala i han controlat la propagació del foc a través de la façana principal de l’edifici, de gran altura.

La seua ràpida intervenció ha permés que la resta dels residents del complex no hagueren de ser evacuats.

El foc s’ha declarat a les 13:30 hores del migdia i en menys de quatre hores estava controlat i extingit, així com desenrunat l’apartament sinistrat.

En els treballs han participat també agents de la Policia Local de Benidorm i de la Policia Nacional.

També et pot interessar