Un incendi a Pirotecnia del Mediterráneo de Vilamarxant deixa un ferit de gravetat

Dues dotacions de bombers s’han mobilitzat i ja han extingit el foc iniciat en una caseta de la pirotècnia

Bombers, aquest dilluns, al lloc dels fets
Bombers, aquest dilluns, al lloc dels fets / Consorci Provincial de Bombers de València
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
12 de febrer 2024 - 13:57 Actualitzat: 12 de febrer 2024 - 16:26

Un incendi industrial declarat aquest dilluns a Pirotecnia del Mediterráneo de Vilamarxant (Camp de Túria) ha deixat una persona ferida de gravetat. El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències ha mobilitzat un Suport Vital Bàsic i una unitat de SAMU per a atendre la víctima de cremades. Posteriorment, s'ha enviat un helicòpter medicalitzat per a traslladar-la a un centre hospitalari.

El foc, que s'ha originat en una de les casetes de la pirotècnia ubicada a la Cañada del Tormo, ja ha sigut extingit. El Consorci Provincial de Bombers de València ha rebut l'avís a les 13:06 h i ha mobilitzat dues dotacions, un sergent i un cap de sector, que també han protegit la resta d’instal·lacions per a evitar la propagació de les flames.

El mes de juliol passat en aquesta mateixa pirotècnia es va produir una explosió en dues casetes que va deixar dos ferits greus. Un d'ells va ser un home de 61 anys, que presentava cremades en el 30% de la superfície corporal, i l'altre un home de 58 anys, que tenia cremades en més del 75% del cos.

També et pot interessar

stats