Recuperada la circulació de trens entre Madrid i Barcelona que s'havia suspés per un incendi

El foc s'ha produït aquesta vesprada en una zona de vegetació contigua a les vies entre l'Arboç (Tarragona) i Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Imatge d'un tren d'alta velocitat a l'estació de Barcelona Sants
Imatge d'un tren d'alta velocitat a l'estació de Barcelona Sants
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
23 d'abril 2023 - 20:42 Actualitzat: 23 d'abril 2023 - 22:09

Els trens d'alta velocitat tornen a circular pel tram entre l'Arboç (Tarragona) i Vilafranca del Penedès (Barcelona) després que un incendi de vegetació en una zona contigua a les vies obligara a tallar el trànsit, segons han informat fonts de Renfe.

La circulació s'havia tallat cap a les 19:00 a petició dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, atés que les flames han afectat el talús situat al costat de la via fèrria, "per la qual cosa s'ha hagut de tallar la tensió" elèctrica que se subministra als trens.

A causa de l'incident, ha quedat suspesa temporalment l'eixida de trens de Renfe, Iryo i Ouigo des de Madrid i Barcelona, per tal d'evitar acumulació de trens en la línia. L'R4 de rodalies també s'ha tallat en el tram que uneix els dos municipis catalans i continua interrompuda, si bé s'espera que el trànsit es reprenga prompte, donat que l'incendi ja està extingit.

També et pot interessar

stats