Un incendi obliga a desallotjar una fàbrica de plats de dutxa a Redovà

Els bombers han aconseguit controlar al foc, que ha afectat una planta amb gran quantitat de productes químics sense deixar ferits

Un bomber examina un tanc de la fàbrica afectada pel foc
Un bomber examina un tanc de la fàbrica afectada pel foc / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Un incendi industrial declarat aquest dimarts en una fàbrica de plats de dutxa de Redovà, al Baix Segura, ha obligat a evacuar preventivament les instal·lacions. Un dispositiu del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant s'ha mobilitzat ràpidament al lloc, en el carrer Portugal, per a desallotjar la plantilla i els vehicles que hi havia dins. La planta, a més, emmagatzemava una gran quantitat de productes químics.

El foc, declarat en un tanc d'acetona minuts després de les huit del matí, s'ha pogut controlar sense provocar danys humans. En a penes una hora els agents antiincendis l'havien posat en perímetre i han evitat que les flames es propagaren a altres tancs i depòsits de substàncies perilloses, com ara pintures o dissolvents.

L'evacuació de la fàbrica s'ha completat sense incidents i el dispositiu d'emergències ha format al voltant un cinturó de seguretat per precaució.

A la fàbrica s'han desplaçat també una ambulància del SAMU i una altra de suport vital bàsic, que han hagut d'atendre un home d'uns cinquanta anys per una crisi d'ansietat. També hi han acudit dotacions amb una dotzena de bombers dels parcs d'Oriola, Almoradí i Elx.

També et pot interessar

stats