Un incendi obliga a desallotjar un edifici de la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València

El foc, originat en un espai destinat a les instal·lacions elèctriques d'aire condicionat, ha sigut ja extingit i ventilat.

Segons ha informat el 112 Comunitat Valenciana, el fum ha afectat totes les plantes de l'edifici
Segons ha informat el 112 Comunitat Valenciana, el fum ha afectat totes les plantes de l'edifici / À Punt NTC.

La torre 3 de la ciutat administrativa 9 d'Octubre de València, on se situen serveis administratius de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, ha sigut desallotjada aquest dilluns a causa d'un incendi, que ja ha sigut extingit.

Segons ha informat el 112 Comunitat Valenciana, el fum ha afectat totes les plantes de l'edifici i fins al lloc han acudit sis vehicles dels Bombers de València amb l'ambulància del Consorci en preventiu, així com efectius de la Policia Local i de la Policia Autonòmica.

Els Bombers de València han detallat que el foc, que no ha causat ferits, s'ha originat en un quart d'instal·lacions elèctriques d'aire condicionat. La vicepresidenta de la Generalitat i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, ha escrit en Twitter que tot el personal ha quedat desallotjat i està bé, i ha agraït el treball dels treballadors que han coordinat el desallotjament.

També et pot interessar

stats