Un incendi industrial a Cervera del Maestrat crema una tona de material

El foc s’ha originat en una planta de reciclatge i ha cremat una tona de residus.

Fins a huit dotacions de bombers de la Generalitat i la Diputació de Castelló han treballat durant tota la nit contra el foc
Fins a huit dotacions de bombers de la Generalitat i la Diputació de Castelló han treballat durant tota la nit contra el foc / Consorci Provincial de Bombers de Castelló

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha confirmat, a través del seu compte de Twitter, que l’incendi industrial en una planta de reciclatge a Cervera del Maestrat (Baix Maestrat) està controlat.

El foc s’ha iniciat aquest dissabte a última hora de la vesprada i ha cremat ja una tona de materials plàstics que s’havien acumulat a causa de la reducció de l’activitat a la planta de reciclatge que ha comportat la crisi sanitària. Encara no se sap l’origen de l’incendi.

Fins a huit dotacions de bombers de la Generalitat i la Diputació de Castelló han treballat durant tota la nit contra el foc i durant el matí han arruixant el terreny adjacent per a evitar que les flames es propaguen a una zona de vegetació a prop de l’edifici.

De moment, continuen treballant en l’extinció del foc un vehicle d’abastiment, dues dotacions de bombers i una unitat de comandament del Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

També et pot interessar

stats