Un incendi industrial calcina una empresa de palets d'Almassora i s'estén a tres adjacents

Fins a tretze dotacions de bombers s'han desplaçat al polígon indústrial per a apagar el foc, en què treballen des de la 1:40 h de la matinada

Bombers de la Diputació de Castelló en una de les naus afectades / Diputació de Castelló
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
10 d'abril 2023 - 08:56 Actualitzat: 10 d'abril 2023 - 14:27

Els bombers donen per controlat l'incendi industrial d'Almassora (Plana Alta), que ha calcinat per complet una empresa de palets i s'ha propagat a tres empreses adjacents, que pateixen danys parcials en l'estructura però no en el contingut. Cinc dotacions continuen treballant en l'extinció del foc, que s'ha iniciat a la 1:40 hores i ha obligat a mobilitzar fins a tretze unitats.

El treball dels bombers ha permés salvar tres tràilers que emmagatzemava una de les empreses abans que col·lapsaren les parets, segons ha informat el portaveu del dispositiu, Manolo Nicolàs. En declaracions a la ràdio d'À Punt ha explicat que el control del foc s'ha retardat per "un problema d'hidrants", que ha obligat a mobilitzar un camió nodrissa amb 35.000 litres d'aigua. Considera que el foc es podrà donar per controlat en poc de temps, si bé l'extinció tardarà "unes hores".

Tot i els abundants danys materials, cap persona ha resultat ferida. El fum s'allibera en sentit vertical i no s'ha produït risc per a la població, ja que el polígon està lluny de les zones habitades del municipi.

També et pot interessar

stats