Un incendi forestal a Cullera obliga a desallotjar el parc Aquópolis

El foc s'ha controlat a les 17:24, quan s'han retirat els mitjans aeris. Sobre el terreny continuen treballant diverses dotacions i brigades de bombers

El Consorci Provincial de Bombers de València treballa per apagar l'incendi de Cullera / À Punt NTC

Un incendi forestal a Cullera ha obligat aquest dissabte a desallotjar de manera preventiva el parc aquàtic Aquópolis, amb 1.400 persones dins. El foc, que ha començat a les 15:45 hores en una zona de vegetació, s'ha controlat a les 17:24 hores.

El Consorci Provincial de Bombers de València ha mobilitat tres dotacions de Cullera, Gandia i Silla, un coordinador forestal, un oficial del Consorci Provincial, una unitat de bombers forestals de la Generalitat amb una autobomba, un agent mediambiental, un avió i una unitat de prevenció després d'haver rebut dotze telefonades de residents de Cullera en què alertaven de la presència de flames a la zona entre Aquópolis i l’ermita dels Sants de la Pedra.

Al voltant de les quatre de la vesprada el Centre de Coordinació d’Emergències ha establit la situació 1 del pla especial front al risc d’incendis forestals, pel risc que les flames afecten la població i la massa forestal. 

A les 16.50 hores s'ha retirat el mitjà aeri i a les 17:24 hores el foc s'ha controlat. Sobre el terreny continuen treballant dos unitats de bombers forestals de la Generalitat, amb dos autobombes, dos dotacions del Consorci de Bombers de València i quatre brigades de la Diputació. Les tasques d'extinció avancen favorablement.

La zona afectada per l'incendi de Cullera
La zona afectada per l'incendi de Cullera / Sabina Garcés

També et pot interessar

stats