Un incendi devora una empresa fustera a Quart de Poblet

Set dotacions de bombers treballen per a sufocar les flames, que no han afectat les naus veïnes

Les flames devoren una empresa de fusta a Quart de Poblet

El Consorci de Bombers de València treballa des de la matinada per a controlar i extingir un incendi industrial declarat en una empresa dedicada a la fusta, a Quart de Poblet. El cos d'emergències ha explicat que l'avís ha entrat aquest dilluns a les 1:51 hores, procedent del carrer de Lepant, al polígon industrial d'aquest municipi de l'Horta Sud. 

Fins allà s'ha mobilitzat un ampli dispositiu amb set dotacions de bombers dels parcs de Paterna, Torrent, Catarroja, l'Eliana, Montcada, Burjassot i Xiva. A més, participen en les tasques d'extinció dues bombes nodrisses pesants de Paterna i Torrent, una autoescala, un sergent de Paterna, el cap de sector i l'oficial de guàrdia del Consorci.

Quan han arribat els efectius antiincendis el foc es trobava totalment desenvolupat i afectava bona part de les instal·lacions de la planta. A més, hi havia risc que s'estenguera a les naus veïnes, però finalment han aconseguit frenar-ne l'avanç. Tot i això, no han pogut evitar que les flames arribaren a un vehicle de l'empresa del costat.

Els bombers han començat treballant des de l'exterior, perquè hi havia risc que col·lapsara la nau, i després s'han traslladat a l'interior. Ja entrat el matí, les dotacions de bombers continuen a la zona amb els relleus corresponents. Asseguren que en aquests moments —cap a les deu del matí— l'evolució del foc és positiva i treballen per a acabar d'extingir les flames.

També et pot interessar

stats