Un incendi devora dues naus industrials d'una empresa tèxtil a Aielo de Malferit

Els bombers han donat el foc per controlat a primera hora del divendres

Un contingent de bombers treballa per a extingir l'incendi industrial declarat a Aielo de Malferit
Un contingent de bombers treballa per a extingir l'incendi industrial declarat a Aielo de Malferit / Consorci Provincial de Bombers de València

Un incendi que s'ha declarat dijous de vesprada ha arrasat completament dues naus industrials pertanyents a una empresa dedicada a la transformació i reciclatge tèxtil a Aielo de Malferit, la Vall d'Albaida. Els bombers han aconseguit controlar les flames a primera hora d'aquest divendres, però els recintes cremats han quedat afectats de manera "greu".

Fonts del Consorci de Bombers de València han informat de matí que en la zona continua una dotació i un sergent d'Alzira per a acabar d'extingir el foc. Durant la nit han estat treballant huit dotacions dels parcs d'Alzira, Ontinyent, Xàtiva, Oliva i Catarroja, així com un sergent d'Alzira, un cap de sector i un oficial de guàrdia. Gràcies a les tasques de contenció han aconseguit que l'incendi no s'haja propagat a una tercera nau.

L'incendi va començar cap a les 20:00 hores de dijous i ràpidament va escampar-se de manera voraç per les dues naus. En una d'elles s'ha assolat en part del sostre i les parets, però ambdues han quedat seriosament danyades.

També et pot interessar

stats