Un incendi destapa una plantació de marihuana a gran escala a Monòver

Va ser detectat per la Policia Local, els bombers i el servei sanitari en incendiar-se la parcel·la on es trobava el xalet on es cultivava

Plantació de marihuana detectada a Monòver
Plantació de marihuana detectada a Monòver / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 29 anys per presumptament cultivar marihuana en un xalet de luxe de Monòver (Vinalopó Mitjà). Es tracta d'una plantació a gran escala de 255 plantes localitzada després d'un incendi en una parcel·la de la finca.

El passat 3 d'agost els agents van acudir al domicili, junt amb la Policia Local, els bombers i el servei sanitari, avisats pels veïns que un incendi en la parcel·la es propagava a tota velocitat. En eixe moment van trobar un cultiu interior amb 255 plantes de marihuana, segons ha informat aquest dimarts l'institut armat.

L'incendi es va originar en la part posterior de l'habitatge, va botar foc als xiprers que recorrien el perímetre del xalet i es dirigia a l'exterior cap als habitatges contigus. Es va originar quan el resident tractava de desfer-se de restes d'altres plantes de marihuana cremant-les al jardí en la part de darrere de la finca.

Durant el registre, la Guàrdia Civil va intervindre, a més de les plantes distribuïdes en dues sofisticades plantacions condicionades, tres telèfons mòbils donats d'alta i en funcionament, amb els quals es comunicava sense ser descobert, i un revòlver il·legal.

L'habitatge és una casa unifamiliar de dues plantes "prou luxosa" que compta amb una parcel·la arbrada de grans dimensions, piscina privada i fins i tot un camp de futbol sala. No obstant això, estava destinada exclusivament al cultiu il·legal de marihuana. L'arrestat vivia de lloguer i va ser detingut per un delicte de cultiu de marihuana, un altre de tinença il·lícita d'armes i un altre de frau de fluid elèctric. El jutjat d'instrucció número 3 de Novelda (Vinalopó Mitjà) va decretar el seu ingrés a presó.

També et pot interessar

stats